Select Page

El regidor d’Agricultura, Jose Orozco, ha informat este matí de la suspensió de l’acte de presentació del projecte ‘’Banc de Terres’’ previst per a demà, 13 de setembre, a les 19 hores, a la Casa de Cultura, davant la previsió que continue la preemergència per pluges nivell roig a tota la província.

Jose Orozco ha anunciat que s’ha previst una nova data per a la celebració de l’acte, promogut per l’Ajuntament d’Altea i l’Agència de Dinamització Rural ‘Buscatierras’, que tindrà lloc el dia 27 de setembre, a les 18:30 hores, a la Casa de Cultura. El regidor lamenta que s’haja hagut de fer aquest canvi, ‘’però la climatologia ho feia necessari’’.

Així mateix, ha convidat a totes les persones interessades a assistir a aquesta presentació que resulta ‘’especialment atractiva per a tots aquells propietaris que tenen les seues terres abandonades i per a aquelles persones que els agradaria disposar de les mateixes per al seu cultiu’’.

Segons les dades aportades per la regidoria, el 20% de les parcel·les en el municipi estan abandonades, fet que suposa una extensió de 325 hectàrees.

El ‘’Banc de Terres’’ és una iniciativa que té com a objectiu la reducció al municipi del gran nombre de parcel·les abandonades existents a través d’un registre de camps abandonats posant en contacte els propietaris que estiguen disposats a cedir o llogar els seus terrenys amb terceres persones interessades que els puguen treballar.

Pin It on Pinterest