Select Page

Els operaris de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal d’Altea estan desenvolupant un nou pla de reforç per millorar la qualitat del servei de neteja viària. Així, durant aquests dies s’han intensificat els neteges de carrers en diversos punts destacats de la ciutat com tot el Passeig Marítim; la plaça del Convent i voltants o la Plaça de l’Ajuntament. Es tracta de les principals àrees comercials i les zones amb una especial intensitat en el trànsit de persones.

El servei està dotat d’un vehicle per netejar els carrers amb aigua a pressió, així com la neteja de voreres a través de màquines d’hidropresión amb plats per a un fregat més eficaç. La neteja és més profunda ja que la netejadora utilitza un sistema de decapatge mitjançant la projecció d’aigua a pressió. A més, s’eviten les molèsties als comerços perquè l’aigua es projecta a terra i no afecta els aparadors. En aquest sentit, cal ressaltar que la neteja amb el plat es porta a terme, en la majoria dels casos, en horari nocturn per evitar les molèsties als veïns. Un altre dels avantatges que aporta aquesta nova maquinària és el seu disseny ergonòmic que facilita el seu maneig per part dels operaris.

El reforç del servei de recollida i neteja d’Altea que es va activar a principis de juny de cara a l’afluència de visitants de l’estiu s’amplia a la localitat fins després de Festes Patronals ja que el setembre és un mes “amb una gran afluència de visitants i major activitat comercial i de restauració causa de l’activitat festera “assenyala el regidor de l’àrea Diego Zaragozí. “Es tracta d’uns dies, apunta l’edil, en els quals només cal un esforç evident de treball per al manteniment del poble”.

Pin It on Pinterest