Select Page

Sense incidències en el municipi ha començat hui el curs escolar en què més de 2.400 alumnes s’han incorporat a les aules a Altea. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, que ha realitzat un balanç positiu de la tornada a l’escola.

“Vull desitjar a tot l’alumnat, professorat i pares i mares un bon curs escolar que hui hem iniciat i recordar la importància en l’educació que es dóna als centres i a casa per crear una societat millor”; ha començat indicant l’edil.

“Respecte a la preocupació dels pares i mares de l’alumnat de l’Escoleta Infantil, recordar-los que des de l’Ajuntament vam llogar maquinària d’AACC a  l’inici de curs i finalització, que és quan encara hi ha temperatures altes, hui ja estava en ús, i de la qual ens farem càrrec fins que es col·loquen les màquines definitives del projecte de Edificant”, ha declarat la responsable municipal d’Educació, pel que fa a possibles incidències en els centres educatius.

A més, pel que fa al nombre de places, Vicenta Pérez, ha afirmat que, “hi ha places en els 5 centres de Primària i per l” Escoleta Infantil hi ha llista d’espera en els tres nivells de què disposa”.

L’edil d’Educació ha apuntat que des de la passada setmana “ja estan en marxa les obres del Pla Edificant que suposaran una important millora en els centres educatius d’Altea”.

Pin It on Pinterest