Select Page

El Centre Social d’Altea projectarà el dia 12 de setembre, a las 19 hores, la pel·lícula ‘Dos entradas a casa’ (2018) del director Dmitry Meskhiev. Esta projecció s’emmarca en el V Festival Internacional de cine Cine Volna d’Alacant en el qual participa Altea amb esta projecció.

En el marc d’esta col·laboració, este matí s’han reunit amb la regidora de Cultura, Aurora Serrat, el president de la Asociación LAD (Asociación Social de Ciudadanos de los Países del Este), Pavlo Ledyayeu; i la representant de Siesta Boda Lux, Svetlana Fedoseenko; que han presentat a la responsable de Cultura municipal el festival de cinema i les activitats que realitzen.

‘Dos entradas a casa’ conta la història d’una xiqueta d’un internat que descobreix que no és òrfena, son pare està viu i no va morir, com li havien dit. Una xiqueta sorpresa que decideix buscar son pare.

La pel·lícula es projectarà en rus amb subtítols en espanyol, i serà presentada pel reconegut actor de teatre i cine rus, Sergey Garmash, protagonista del llargmetratge. L’entrada és gratuïta, limitada a l’aforament de la sala.

PROGRAMA 5 Festival Cine Volna

 

Pin It on Pinterest