Select Page

L’Ajuntament d’Altea presenta el pròxim dimecres, 11 de setembre, l’Estratègia de Turisme Sostenible 2030 per al municipi d’Altea. La Casa de Cultura acollirà, a les 12:30 hores, este acte que estarà presidit per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

També participaran la regidora de Turisme, Xelo Gonzàlez, i Tono Franco, director de Globaldit. Durant l’acte s’exposarà el Model i l’Estratègia de Turisme Sostenible 2030 per al municipi d’Altea que desenvoluparà la visió de la destinació a mitjà termini, fixarà objectius i marcarà els eixos estratègics de l’acció per orientar l’evolució de l’activitat turística fins 2030.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Turisme, convida al sector turístic i hostaler d’Altea i a totes les persones interessades a assistir a este acte en el que coneixerà el model de creixement definit per a Altea i els seus eixos d’acció.

Pin It on Pinterest