Select Page

Alcalde i regidor d’Esports presents a la clausura.

Divendres passat més de 300 xiquets i xiquetes participaven a la jornada de cloenda dels Cursos Esportius d’Estiu, organitzada per l’àrea municipal d’Esports, en la qual es van desenvolupar multitud d’activitats que van acabar amb el lliurament de medalles als inscrits en aquests cursos.

L’acte de lliurament de medalles va estar presidit per l’alcalde, Jaume Llinares i l’edil d’Esports, Pere Barber, qui, acompanyats per altres edils de la corporació municipal, van fer entrega de les distincions als inscrits. “Han participat en l’acte uns 300 xiquest, encara que no són tots els inscrits en els Cursos d’Estiu perquè alguns ja han tornat al seu destí”; explicava el responsable municipal d’Esports.

Pere Barber ha fet un balanç molt positiu de la jornada de clausura dels Cursos d’Estiu, en què hi va haver partits de diferents modalitats; un inflable aquàtic; la participació del Club Hípic d’Altea amb l’aportació de dos cavalls en els quals els xiquets van poder passejar-se; una exhibició de Hapkido i com a colofó ​​una actuació de Gimnàstica Rítmica.

Com ha anunciat el regidor d’Esports, a partir del dia 16 de setembre, a les oficines del Centre Juvenil començaran les inscripcions per a les Escoles Municipals d’Hivern. “L’àrea d’Esports està ultimant detalls i preparant les inscripcions i fullets que farem arribar als xiquets i joves alteans perquè a partir del proper dilluns 16 de setembre es podrán anar formalitzant les inscripcions”; ha conclòs Pere Barber.

Pin It on Pinterest