Select Page

Aquesta campanya contra el plàstic es desenvoluparà a Altea els dies 10 i 12 de setembre.

El vaixell WWF Solar durà a terme tasques de neteja del plàstic a la Badia d’Altea i instal·larà un punt informatiu al Passeig Mediterrani els dies 10 i 12 de setembre, en el marc de la seua campanya “Naturaleza sin plásticos”; així ho ha donat a conèixer el regidor de Medi Ambient, José Orozco.

Com ha explicat l’edil, “en l’objectiu de la campanya està l’eliminació de plàstics al mar a través de neteges dutes a terme per bussos voluntaris i la conscienciació a través d’activitats educatives per visibilitzar l’impacte d’aquesta escombraries sobre la fauna marina”.

Orozco ha indicat que WWF Solar s’instal·larà un punt informatiu al Passeig Marítim en què es desenvoluparan activitats educatives i d’assessorament per a viure sense plàstics; a més de tallers de reciclatge amb residus plàstics. Aquest punt estarà instal·lat al Passeig Mediterrani, al costat del Passeig Sant Pere, de 10:00 a 14:00h. Els tallers de reciclatge de plàstics tindran lloc a bord de la WWF Solar, al Club Nàutic, de 18:00 a 21:00h.

L’edil de Medi Ambient anima els alteans i alteanes, especialment famílies amb xiquets, a conèixer el WWF Solar i gaudir de les activitats de  respecte al medi ambient que ens porta fins a Altea.

WWF Solar

És un catamarà de 14 metres d’eslora que es mou únicament i exclusivament amb l’energia del sol, a través d’un sistema fotovoltaic de plaques solars i acumuladors d’energia. Aquest vaixell té el record Guiness de ser el primer vaixell solar a creuar l’Oceà Atlàntic, la proesa va dur a terme l’any 2007.

 

Pin It on Pinterest