Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories de Contractació i Ocupació, col·labora amb LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb l’objectiu d’ajudar a les persones en situacions de vulnerabilitat oferint la possibilitat de realitzar contractes de col·laboració social per minimitzar aquesta situació.

Com ha informat el regidor de l’àrea de Contractació, Rafael Ramón, ‘’el nostre objectiu és fomentar la contractació de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social, persones desocupades de llarga durada i majors de 50 anys’’. Ramón ha explicat que ‘’tot i que els contractes són a curt termini, ajuden a completar la subvenció rebuda per persones que han estat aturades durant molt de temps. El regidor ha dit que els contractes seran d’obra i servei i atendran a necessitats concretes de l’Ajuntament.

Maria Antonia Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació, ha indicat que per poder beneficiar-se d’esta col·laboració entre l’Ajuntament i LABORA s’ha d’estar empadronat a Altea. ‘’Des de l’Ajuntament volem donar l’oportunitat a totes les persones que es troben en estes situacions de vulnerabilitat perquè es puguen incorporar de nou al mercat laboral, millorant així la seua ocupabilitat’’.

Totes les persones interessades poden ampliar més informació a la regidoria de Foment de l’Ocupació (1a planta de l’Ajuntament d’Altea).

Pin It on Pinterest