Select Page

El passat dimecres 28 d’agost es va celebrar amb gran èxit la XIX edició d’Oci Jove. L’edil de la regidoria de Joventut, Marta Lloret, ha puntualitzat que “la participació va ser massiva”. Més de 300 xiquets i xiquetes entre 6 i 14 anys van participar en les nombroses activitats i tallers organitzats.

La regidora ha explicat que “l’objectiu era donar un nou enfocament a Oci Jove dotant-ho amb diferents activitats tant lúdiques com a socials. Aquestes últimes van ser gràcies a Creu Roja Altea qui va organitzar tallers de sensibilització de consum de drogues, a més de tallers de primers auxilis, sostenibilitat i seguretat viària. Més d’un centenar de xiquets i joves, entre 3 i 18 anys, van passar per aquestes activitats”.

Enguany s’ha canviat la ubicació habitual, la platja de la Roda i el passeig Sant Pere, pel Centre Juvenil i voltants. Marta Lloret ha detallat que “és un lloc de referència per als joves i hauria de continuar sent-ho”.

L’edil de l’àrea agraeix a alteans, alteanes i visitants la gran participació en aquest esdeveniment juvenil i convida a tots els joves i adolescents a transmetre noves idees o iniciatives al voltant de la joventut que puga organitzar el departament.

Pin It on Pinterest