Select Page

En la línea de treball que manté l’Ajuntament d’Altea per combatre la Xylella fastidiosa, la regidoria de Medi Ambient, Agricultura, Pesca i Horts Urbans, a càrrec de Jose Orozco, ha anunciat l’inici d’una campanya informativa dirigida a agricultors per tal de combatre este bacteri que està afectant, especialment, a ametlers de la nostra comarca, així com també a la Marina Alta i El Comtat.

Com ha explicat Orozco, ‘’des de l’Ajuntament d’Altea posem en marxa esta campanya informativa, a través de la que els tècnics de la regidoria atendran a totes les persones que desitgen informar-se sobre la Xylella fastidiosa. Concretament, sobre les accions que s’han realitzat des de les administracions públiques contra este bacteri, les subvencions que es poden rebre, així com altres dades d’interès per als agricultors del nostre poble’’. El regidor ha recordat que ‘’esta iniciativa sorgeix a partir de la reunió de treball que va acollir l’Ajuntament d’Altea, el passat 8 d’agost, en la qual van participar representants municipals d’altres localitats de les comarques de la Marina Baixa i Alta, així com del sector agrícola. En este encontre de treball vam posar l’accent en la importància de la col•laboració entre Ajuntaments i Conselleria. Així com informar la població afectada per este bacteri a través de campanyes informatives com la que ara posem en marxa a Altea’’.

L’horari d’atenció als agricultors afectats serà els dijous d’11 a 13 hores a les dependències de la regidoria, a la segona planta de l’Ajuntament. José Orozco ha animat totes les persones afectades per la Xylella a apropar-se a l’Ajuntament per tal de resoldre dubtes o ampliar informació sobre esta qüestió.

Pin It on Pinterest