Select Page

La localitat supera el 97% d’ocupació hotelera en la primera quinzena d’agost i lidera el rànquing de la Costa Blanca.

Segons dades facilitades pels establiments hotelers alteans així com per la patronal hotelera HOSBEC, l’ocupació a Altea ha registrat un ple tècnic de 97,7% en la primera quinzena d’agost. A més, la localitat està considerada com el punt turístic amb la millor dada d’ocupació de la Costa Blanca.

Per a Xelo González, responsable de la regidoria de Turisme, les xifres aconseguides reflecteixen el treball realitzat per tot el sector turístic d’Altea. Segons González, “estem molt satisfets després de conéixer les primeres xifres del mes d’agost, i que se sumen a les que ja s’han registrat en el període més important de tota la campanya turística. Encara queda la segona quinzena d’agost i tot el mes de setembre, però sens dubte està sent un bon estiu per a la nostra localitat”, va destacar l’edil de turisme.

Les dades generals situen l’ocupació hotelera de la Costa Blanca en un 91,8%, la qual cosa suposa un creixement de 2,7 punts per damunt de l’any passat. En la resta de municipis que componen la Costa Blanca s’han incrementat les xifres respecte al mes anterior: Calp 94,2%, Finestrat 91,4%, Alfàs del Pi 90,7% i Alacant Sud 83,40%.

Per mercats de procedència, el turista nacional obté protagonisme i representa un 76,6% del total de l’ocupació hotelera en la Costa Blanca, mentre que el mercat internacional suposa un 23,3% on els turistes britànics i francesos destaquen amb una quota de mercat de 5,5% i 4,8% respectivament. A més, els hotels de quatre estreles són els que més èxit han obtingut amb una ocupació d’un 95,2% superant als de cinc estreles amb un 87%.

Segons l’HOSBEC, la previsió d’ocupació per a la segona quinzena d’agost se situa en el 87,4% en aquests moments.

Pin It on Pinterest