Select Page

El pròxim 28 d’agost tindrà lloc la XIX edició d’Oci Jove, la jornada d’activitats dirigida al públic jove organitzada per la regidoria de Joventut. La regidora de l’àrea, Marta Lloret, ha presentat l’activitat que començarà a partir de les 18.30h al Centre Juvenil i voltants.

L’edil ha informat que, “l’esdeveniment comptarà amb atraccions inflables, dues d’elles aquàtiques, una llançadera i un tobogan, per a xiquets a partir de 3 anys i, a més d’això, un palo loco on podran pujar els adolescents”. Marta Lloret ha puntualitzat que, “també hi haurà dos tallers de la Creu Roja, un de primers auxilis i altre de prevenció de drogues, així com un circuit de patinet per fomentar la seguretat viària”. L’objectiu de la regidoria de Joventut és donar a conèixer la tasca de la Creu Roja perquè els joves puguen informar-se i interessar-se sobre els treballs de voluntariat.

D’altra banda, es prepararà un espai tant per als videojocs, on es podrà gaudir de jocs virtuals com NBA, FIFA o Dragon Ball, com per als jocs de taula a càrrec de l’Asociación Dragón. A més, Escacs Talaia introduirà als escacs de forma fàcil i entretinguda a tots els joves que vulguen jugar.

La regidora ha destacat que, “a les 19.00h al carrer de Pilota Valenciana es farà una festa d’espuma i, de 19.30h a 21.00h una ruta pel riu amb bici a càrrec del Club Ciclista d’Altea”. Marta Lloret ha puntualitzat “l’ús obligatori de casc i llums per a la bici”. L’acte finalitzarà amb refresc i fruita per als assistents.

L’edil de l’àrea ha convidat a tots els joves a gaudir d’un dia diferent i inoblidable i recorda a tots els joves que, “els despatxos segueixen oberts, tant el de la tècnica de Joventut al Centre Juvenil com el meu a l’Ajuntament d’Altea amb horari de matí, de 8.00h a 14.00h. Els joves hem de seguir decidint quin tipus d’oci volem, quan i com, per això estic a la vostra disposició”.

Pin It on Pinterest