Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat que a partir d’ara l’àrea tindrà a la seua disposició una tècnica que realitze les tasques administratives del departament, atenga les propostes dels ciutadans, així com la posada en marxa de projectes que afavorisquen al municipi .

Mercedes Benedicto, mestra i pedagoga, és la persona que l’Ajuntament, gràcies a una subvenció de l’Institut Valencià de la Joventut, destinada a municipis majors de 5.000 habitants, ha nomenat com a professional de la joventut que, al costat de l’edil, posarà en marxa les estructures de participació juvenil necessàries.

L’edil s’ha mostrat satisfeta per poder anunciar aquesta contractació, que en un primer moment és fins a finals d’any, ja que en paraules de Lloret, “Mercedes Benedicto és una persona preparada i qualificada, que amb un treball coordinat i cooperatiu s’arribarà lluny “.

Per la seua banda, Mercedes Benedicto ha explicat que quan va veure l’oferta de la borsa de treball com a tècnic de Joventut, “em va motivar molt el fet de poder treballar amb i per als joves d’Altea, el meu poble i poder establir un vincle amb ells i elles “. “A partir de hui la meua tasca principal és estar a disposició dels joves per poder-los assessorar, orientar i informar en tot allò que necessiten, a més de posar en marxa diferents iniciatives que començarem a formalitzar com ara la posada en marxa de tallers i cursos de formació, entre d’altres”; ha afegit la nova tècnica de l’àrea de Joventut, qui atendrà els ciutadans a la planta baixa del Centre Juvenil.

Tant l’edil com la tècnica han convidat els i les joves del municipi a transmetre a l’àrea le seues inquietuds i necessitats amb l’objectiu de tenir-les en compte a l’hora de programar l’activitat municipal en qüestió de Joventut.

Un vegada més l’edil ha posat èmfasi que les portes del seu despatx, a la planta baixa de l’Ajuntament, estan obertes per a qualsevol jove o pare que vulga transmetre queixa, suggeriment o dubte. “Esperem que aquest siga el primer pas per crear un associacionisme real en el nostre municipi perquè els i les joves tinguen veu i vot. Puguen pensar, proposar, triar i decidir com volen passar el seu temps lliure perquè ningú millor que ells ho sap”. Ha conclòs Marta Lloret, regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest