Select Page

Segons les dades facilitades pels establiments hotelers alteans així com per la patronal hotelera HOSBEC, l’ocupació del mes de juliol a Altea ha estat molt similar al de l’any 2019, amb tot just un descens de mig punt, aconseguint una mitjana del 92,13%. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González, que ha fet balanç de les xifres d’ocupació a Altea del mes de juliol.

Amb les xifres a la mà, Altea lidera el rànquing d’ocupació de la Costa Blanca a la segona quinzena del mes de juliol, per davant de Calp, l’Albir, Finestrat i Alacant Sud.

Pel que fa a les visites guiades, organitzades per la regidoria de Turisme, “les altes temperatures, per l’onada de calor, han provocat que participació haja estat un poc inferior a la de l’any passat, arribant als 100 assistents. Les rutes que s’han ofert durant el juliol han estat les d’Altea, Altea la Vella, Camí Reial i Cap Blanch, amb un total de 13 visites”, ha assenyalat González.

Pel que fa a les atencions turística del mes de juliol a la Tourist Info i en el punt d’informació habilitat per a l’estiu a la Plaça de l’Església, en ple nucli antic, aquestes han patit un lleu descens respecte a les de l’any anterior en el mateix període, però les xifres segueixen sent positives amb un total de 2.295 atencions a l’Oficina Municipal de Turisme i 1.805 en el punt d’informació del nucli antic.

Finalment, l’edil de Turisme ha valorat positivament les xifres i espera que tot i la bondat de les mateixes, el mes d’agost les supere.

 

Pin It on Pinterest