Select Page

La regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea, regida per Miguel De la Hoz, posa en marxa una nova unitat de la Policia Local per a patrullar amb bicicletes de pedaleig assistit a les platges, places i passejos del municipi alteà.

L’edil de l’àrea ha puntualitzat que, “la iniciativa s’emmarca en l’aposta de la regidoria de Seguretat Ciutadana per a fomentar una mobilitat més sostenible mitjançant l’ús del transport públic i les bicicletes”.

La unitat estarà formada per dos agents amb les seues respectives bicicletes que prestaran servei durant l’època estival i en temporada alta com Setmana Santa i festius.

El responsable municipal de l’àrea ha destacat que, “Altea és el primer municipi de la comarca de la Marina Baixa a prestar un servei al ciutadà d’aquestes característiques”.

Pin It on Pinterest