Select Page

Ahir dimecres, el regidor de Benestar Social, Sanitat, Dependència i Gent Major, José Luís León Gascón, es reunia amb les associacions col•laboradores que són beneficiàries de les subvencions directes nominatives i anuals per signar un conveni de col•laboració entre ambdues parts.

L’edil ha explicat que, “per donar suport a les associacions que es troben registrades en el registre d’associacions municipal i que treballen en col•laboració amb l’àrea de Benestar Social i Sanitat, l’Ajuntament d’Altea, i més concretament, la regidoria de Benestar Social els ha atorgat un ajut que ascendeix a un total de 40.000 €”.

José Luís Lleó Gascón ha puntualitzat que, “en els convenis s’estableixen les mesures necessàries per a l’ús eficient dels recursos públics que es canalitzen per aquesta via”.

Les associacions amb les que la regidoria ha signat conveni són: Associació Doble Amor; Associació Integra Marina Baixa; Anemona; Ampa Col•legi Públic Gargasindi; Creu Roja Espanyola; Associació “Expedició Juita”, amics del poble Saharaui; Associació Luali, amics del poble Sahrauí; Associació AFEMç; Associació benèfica “Corazón Exprés” i Associació animalista Peluts de la Marina.

El responsable municipal de Benestar Social i Sanitat ha comentat que, “en l’actualitat s’estan tramitant expedients per signar conveni amb altres associacions col•laboradores que compten amb subvenció des d’aquest Ajuntament i que estan en tràmit d’aprovació”. A més, recorda que, “el termini de presentació de sol•licituds finalitza el 30 de setembre d’2019 i que la data màxima per a la justificació de les mateixes és el 31 d’octubre del 2019”.

José Luís Lleó Gascón insisteix en “la importància de comptar amb aquestes associacions en la localitat alteana i felicita els voluntaris i voluntàries de les mateixes pels serveis que ofereixen a tota la ciutadania.

Pin It on Pinterest