Select Page

L’edil de Foment de l’Ocupació, Maria Antònia Laviós, s’ha reunit amb els responsables de Creu Roja Altea per conèixer de primera mà el Pla d’Ocupació de l’ONG; així com coordinar els cursos de formació que imparteix en col·laboració amb el consistori. Cursos com el d’auxiliar de venda-caixera reponedora, que s’impartirà del 11 de setembre al 3 de desembre.

Com ha explicat Laviós, el curs d’auxiliar de venda-caixera reponedora tindrà una durada de 140 hores de teoria, més 60 hores de pràctiques en empreses.

“L’Ajuntament col·labora amb Creu Roja per fomentar l’ocupació amb cursos formatius que ajuden a la gent que està a l’atur. Cursos formatius per millorar les seues competències i adquirir coneixements que els facilite la incorporació al mercat laboral “; ha assenyalat l’edil.

Maria Antònia Laviós recorda que des de l’Ajuntament d’Altea s’ha col·laborat ja en cursos impartits per Creu Roja i comenta la necessitat “d’ elaborar una aposta estratègica conjunta entre diferents administracions que millore la competitivitat dels aturats davant del mercat de treball”; ha declarat l’edil de Foment de l’Ocupació.

“L’Ajuntament col·labora amb la Creu Roja amb una subvenció per a la realització dels cursos formatius del seu Pla d’Ocupació”; ha apuntat l’edil, que ha conclòs ressaltant que “gràcies a aquests cursos de formació molts aturats han trobat feina i el que és també important, els ha ajudat a tenir confiança en el desenvolupament d’aquests treballs i millora de competències”.

Pin It on Pinterest