Select Page

Enguany la festivitat de Sant Pere i Verge del Carme no ha tingut comissió, per açò l’edil de Festes, Marta Lloret, afirmava que ‘’les festes no solament representen una part lúdica, sinó que també representen una part important de la nostra cultura i arrels que hem de mantenir, per açò és tan important treballar perquè les nostres festes tinguen comissions i no queden desertes”.

Marta Lloret destacava que “les festes de Sant Pere són de les més importants en el nostre municipi, per açò inste als alteans i alteanes al fet que s’animen a formar una comissió perquè en el 2020 puguem lluir les nostres festes marineres que tant simbolitzen per a Altea, per descomptat que des de la regidoria estarem prestant la nostra ajuda i suport en tot moment”.

A més d’açò, Marta Lloret, ha recalcat que “des de l’àrea de festes es treballarà per a cobrir tot el calendari fester del nostre municipi. Les portes d’aquesta regidoria estan obertes a tothom perquè és molt trist veure com es van perdent costums tan arrelats a nosaltres, per açò volem impulsar les nostres festes”.

Pin It on Pinterest