Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Turisme regida per Xelo González, ha col·laborat amb el Club de Leones de Benidorm en la seua iniciativa del campament juvenil “Lions Costa Blanca Camp”. Turisme ha organitzant una visita guiada pel municipi que han gaudit els 25 joves, procedents de 22 països, que aquest any han participat en la quarta edició del campament.

González rebia el passat dissabte als participants a l’Oficina de Turisme Municipal i els obsequiava amb material promocional d’Altea; moment que aprofitava per animar-los a gaudir dels encants del municipi a través de la ruta turística cultural organitzada per l’ocasió, en què a més del patrimoni alteà els joves van poder admirar les iniciatives culturals a l’aire lliure que durant l’època estival omplen els carrers d’Altea, com ara “Balconades d’Altea”.

La visita guiada dels participants en el “Lions Costa Blanca Camp” suposava una de les seues últimes activitats, ja que diumenge concloïa la iniciativa amb el retorn dels joves d’entre 18 i 22 anys als seus països d’origen.

 

Pin It on Pinterest