Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha rebut del Fons Europeu una subvenció de 200.000€ destinats a la contractació de joves menors de 30 anys en situació d’atur per un període de 12 mesos; així ho ha donat a conèixer l’edil de Foment de l’Ocupació, Maria Antònia Laviós.

Com ha explicat l’edil, “aquesta subvenció correspon a la sol·licitada a la Conselleria d’Economia Sostenible, dins del pla “Avalem Joves +”. Un pla finançat pel Fons Social Europeu i que es divideix en dos programes per a la contractació de joves qualificats i no qualificats “.

A més a més, Laviós ha assenyalat que “tot i que l’import sol·licitat a la Conselleria havia estat més gran, és una molt bona notícia per a l’Ajuntament, ja que amb aquestes ajudes els joves d’Altea que estiguen apuntats a l’Labora i al Servei de Garantia Juvenil es podran beneficiar “.

La regidora ha recordat a tots els joves d’Altea que estiguen en situació d’atur “la necessitat d’estar inscrits en el LABORA per poder optar a aquest contracte de dotze mesos. Un contracte que els brindarà l’oportunitat de treballar i adquirir experiència per entrar al mercat laboral en un futur pròxim”.

Pin It on Pinterest