Select Page

La regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, Marta Lloret, ha participat en les Jornades de Joventut organitzades per l’IVAJ. Jornades en les que es abordat Xarxa Jove i han participat el director general de l’IVAJ, Jesús Marín i David Latorre, tècnic del Consell Valencià de Joventut.

Segons detalla Marta Lloret, “la Xarxa Jove, xarxa de recursos d’informació per a joves, és un programa que en els municipis compta amb la presència de persones encarregades de treballar conjuntament amb els ajuntaments i l’IVAJ fent de pont entre les dues institucions”.

Entre els objectius principals de la Xarxa Jove està impulsar polítiques de joventut locals, donar suport al treball tant dels propis ajuntaments com de les entitats juvenils i fomentar la creació de xarxes per al treball amb els joves.

Marta Lloret, destaca que “per a nosaltres és molt important l’associacionisme i que els mateixos joves siguen els que organitzen l’oci que volen a Altea, per això des de la regidoria de Joventut donarem suport i coordinarem tot el que creguen important per a un municipi com el nostre”.

A més, l’edil ha afegit que, “volem apropar la regidoria als més joves i que siguen elles i ells qui decidisquen cada pas endavant, per això tenim prevista una trobada a l’octubre per informar i formar-los en els àmbits necessaris per a aquesta tasca”.

Pin It on Pinterest