Select Page

Els departaments de Turisme i Esports de l’Ajuntament d’Altea han apostat pel cicloturisme com un dels productes amb més projecció en l’actualitat i pel seu component desestacionalitzador i tendència a l’especialització de productes. Una de les accions d’aquesta aposta es materialitza amb la instal·lació de diversos bancs amb eines per a una primera reparació de les bicicletes. Entre aquests punts es troba l’Oficina Municipal de Turisme, situada al Passeig Sant Pere; així ho dóna a conèixer l’edil d’àrea, Xelo González.

Com ha explicat l’edil, “un d’aquests bancs d’eines s’ha instal·lat a la Tourist Info perquè el seu ampli horari d’atenció permet que aquest punt siga més accessible als usuaris”.

Xelo González recorda que l’horari de la Tourist Info de l’1 de juliol fins al 30 de setembre és de 10 a 14:00h i de 17 a 20h de dilluns a dissabte. I els diumenges de 10 a 14h. La resta de l’any, l’Oficina de Turisme romandrà oberta de 10 a 14 i de 16:30 a 19h. Els diumenges i festius de 10 a 14h.

La responsable municipal de Turisme ha recordat que la Comunitat Valenciana compta amb una Xarxa de Centres BTT i ha assenyalat que la Costa Blanca és destí destacat en la pràctica del ciclisme, ja que fins ací arriben nombrosos equips de ciclistes europeus per realitzar els seus entrenaments, a més el gran nombre d’aficionats que el practica.

Finalment Xelo González ha assenyalat que la Tourist Info posa a disposició dels usuaris informació sobre les rutes ciclistes practicables i apunta que totes les rutes ciclistes estan disponibles a la web https://www.cycling-friendly.com/rutas.php?localidad=205

Pin It on Pinterest