Select Page

Des de l’1 de juliol Altea forma part de la marca turística referent en Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, Tour & Kids; així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González, que ha apuntat que “per les característiques del municipi i la nostra àmplia oferta, som una destinació preferent a la Comunitat per a aquest tipus de turisme”.

Els objectius d’aquest Club de Producte són: estructurar l’oferta de Turisme Familiar a la Comunitat Valenciana; difondre i comercialitzar l’oferta de turisme familiar de la Comunitat Valenciana; crear un producte adaptat al consum familiar; millorar i diversificar l’oferta de les destinacions.

Com ha explicat l’edil, “tenir un segell Tour & Kids implica haver superat un procés de certificació amb el compliment d’entre 70 i 80 estàndards de qualitat i servei relacionats amb el públic familiar a qui van dirigits; obtenir un certificat com a destinació o empresa certificat per Tour & Kids i tenir presència a la Guia de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana”.

Xelo González ha detallat els avantatges amb què comptarà Altea a partir de la seua adhesió a l’esmentada marca de turisme familiar com ara la millora en la qualitat del producte; la segmentació i especialització de l’oferta; l’aprofitament de sinergies i col·laboracions i la promoció i especialització.

A la província d’Alacant ja són diversos els municipis adherits a Tour & Kids; Benidorm, Calp, Dénia, El Campello, Elx, Villena, Xàbia i des de fa unes setmanes Altea.

Tour & Kids està format per destinacions turístiques i empreses turístiques de l’àmbit geogràfic de la Comunitat Valenciana. Les empreses que poden formar part del club de producte són allotjaments, restauració, agències de viatge, empreses d’oci i serveis turístics i empreses de transport amb seu a la Comunitat Valenciana.

“No podem quedar-nos al marge d’aquestes iniciatives, ja que Altea, com a municipi turístic, ha de tenir en compte totes aquelles propostes que impliquen una millora del sector turístic al municipi”; ha conclòs l’edil alteana de Turisme, Xelo González.

 

Pin It on Pinterest