Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, EuroAltea, celebrava la passada setmana la 5a reunió del seu grup de treball URBAC, amb l’objectiu de seguir avançant en la seua estratègia de promoció del voluntariat; així com presentar a les entitats alteanes que participen en el projecte a la nova responsable d’àrea Maria Antònia Laviós.

La reunió de treball, emmarcada en el projecte de voluntariat “Volunteering Cities”, Ciutats Voluntàries, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional a través del programa URBACT, va comptar amb la presència de Creu Roja Altea, Corazón Exprés i Ecoaltea, a més dels regidors de Participació Ciutadana i Projectes Europeus, Maria Antònia Laviós i Benestar Social i Sanitat, José Luís León Gascón.

Entre els diferents temes tractats en aquesta reunió, es posava sobre la taula la celebració d’una fira d’associacions per a la tardor.

Pin It on Pinterest