Select Page

L’edil de Comerç, Miguel De la Hoz ha anunciat una nova campanya de promoció del comerç local amb motiu del nou curs escolar. Com ha indicat el regidor, “amb aquesta campanya es incentiven les compres en el municipi, alhora que els ciutadans poden aconseguir un premi de 300€ només amb presentar les seues justificants de compra a Altea del material escolar al departament de Comerç de l’Ajuntament de Altea”.

“Aquesta campanya té per objecte ajudar les famílies amb fills en edat escolar i impulsar el nombre de vendes de material escolar en el comerç d’Altea”, ha explicat De la Hoz.

Segons les dades aportades per l’edil, la campanya dóna inici el proper 1 d’agost i conclourà l’1 d’octubre, últim dia en què es podrà presentar els justificants de les compres realitzades en el municipi de material escolar: roba, calçat, material esportiu, material de papereria, lents de contacte i ulleres graduades; material que necessiten els estudiants d’Infantil, Primària o Secundària per iniciar el curs escolar 2019-2020.

Per cada 30€ de compra es lliurarà una participació per al sorteig, fins a un màxim de 3 participacions per justificant. Es podran acumular els justificants si són igual o superiors a 10 € i del mateix comerç.

El sorteig dels 4 bons de 300 € que sortejarà la regidoria de Comerç es durà a terme el 4 octubre a Ràdio Altea i el bo serà bescanviable fins al 15 de novembre.

“Als guanyadors se’ls donarà un passaport comercial, que fins al 30 de novembre, tota compra que realitze en el comerç alteà quedarà anotada fins arribar als 300€ del premi. Un cop completat el passaport ho hauran de dur a la regidoria de Comerç per a la seua comprovació i posterior ingrés del premi en el seu compte bancari”; ha afegit l’edil, qui ha conclòs convidant als alteans i alteanes a la participació en aquesta campanya de premis. Una campanya a l’alça, que porta realitzant-se 5 anys i que el 2017 va registrar 15.000€ en compres i el 2018 el valor dels justificants ascendia als 20.000 €.

Pin It on Pinterest