Select Page

El passat 20 de juliol set nadadors del Club Adrenalin Sport d’Altea van participar en la XLII Trofeu de Natació Verge de l’Assumpció en les instal•lacions del Poliesportiu Municipal “El Pardo” de Saix. Els participants alteans van aconseguir les primeres posicions, a més de millorar les seues pròpies marques.

Els nadadors Maxime Perales Bee i Pedro Cervera Canto van obtenir en els 66 metres lliures les medalles d’or i bronze. Perales va realitzar un temps de 56,83 i Cervera de 57,44.

En la categoria benjamí, Leonid Stepanov va guanyar la medalla d’or en els 100 metres lliures amb un temps d’1:07.89 i el nadador Javier Álvarez Fernández la medalla de plata en els 100 metres esquena amb una marca d’1:19.53.

Nayara García Fuentes, nadadora alevin, va obtenir la quarta posició en els 100 metres esquena amb un temps d’1:23.20 i el nadador Alexey Stepanov va millorar la seua marca personal amb 1:36.81 en els 100 metres braça.

Pin It on Pinterest