Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha convocat este migdia, davant la porta del Consistori, un minut de silenci per l’assassinat masclista d’una veïna de Calp, de 47 anys. La víctima moria a mans del seu marit a la seua vivenda, la matinada del passat diumenge, per ferides d’arma blanca.

Els membres de la corporació municipal han assistit a l’acte de condemna d’este nou cas de violència masclista. També s’han sumat a la concentració els treballadors públics, voluntaris de Creu Roja i veïns i veïnes d’Altea. Es tracta de la sisena víctima de violència masclista a la Comunitat Valenciana en el que va d’any, la quarta en la província i la 34 a Espanya. Des que el Govern va començar a comptabilitzar els casos al 2003, el nombre total de dones assassinades per violència de gènere és de 1.009.

Previ al minut de silenci, la regidora de Cultura, Aurora Serrat, en nom del poble d’Altea, ha llegit un manifest en repulsa per aquest nou cas de violència contra la dona. ‘’Este fet ens ha omplert de tristesa i commoció’’, deia la regidora, qui manifestava també la seua consternació i dolor davant aquest trist succés i el rebuig a qualsevol tipus de violència. ‘’Amb aquesta concentració volem posar de relleu que estem al costat de la família de la víctima i li volem fer arribar el nostre condol i solidaritat en nom de la ciutat d’Altea’’.

Es recorda a les dones que es troben davant d’un cas de maltractament, que poden acudir als serveis municipals o recórrer al número gratuït 016 contra la violència de gènere. La telefonada no queda reflectida en la factura telefònica, però s’aconsella esborrar-la del llistat de telefonades dels telèfons mòbils.

Pin It on Pinterest