Select Page

Palau Altea acollirà, el dia 28 de juliol, este espectacle de música i dansa interpretat per la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana amb el que commemoraran els seus 20 anys.

La direcció musical estarà a càrrec de Pablo Rus Broseta, i de la direcció escènica i coreografia s’encarregarà AsunNoales.

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha present el Concert Commemoratiu dels 20 anys de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que interpretarà a Altea ‘La consagració de la primavera’, d’Ígor Stravinsky. Es tracta d’un espectacle de música i dansa que arriba a Altea com a estrena mundial. ‘’És un honor per al nostre poble que s’haja decidit que s’estrene ací’’, ha manifestat Serrat.

A més d’això, ha volgut destacar queaquesta és la primera producció que arriba a Altea amb motiu de la capitalitat cultural valenciana que ostenta el municipi. ‘’Com sabeu la nostra localitat ha sigut premiada amb aquest reconeixement per la varietat i qualitat del programa cultural que ve oferint durant els últims anys. A totes eixes propostes hem de sumar el que enguany ens ofereix la Generalitat Valenciana’’.

La regidora ha parlat de ‘La consagració de la primavera’ i l’ha definida com ‘’una d’eixes obres úniques que romanen eternament transgressores’’.

Des de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana han volgut impulsar la creació d’una jove companyia de dansa, per a una producció de ballet d’Ígor Stravinsky, junt a l’estrena absoluta del ballet ‘El fil d’Ariadna’ del jove compositor valencià, Marc Garcia Vitoria.

Com ha explicat la regidora ‘’contarem damunt l’escenari amb 104 músics i 18 ballarins, que estaran baix la direcció musical de Pablo Rus Brosseta, i la direcció escènica i coreografia d’AsunNoales’’.

Amb motiu de la capitalitat cultural i perquè tothom puga gaudir d’este espectacle, el concert tindrà un preu especial de 8 euros. Les entrades ja estan a la venda a Palau Altea.

Aurora Serrat ha convidat a tota la ciutadania d’Altea i comarca i a tots els que ens visiten en estos dies ‘’a gaudir d’una obra mestra, i per això en agradaria que ens acompanyareu el dia 28 de juliol a les 21 hores a Palau Altea’’.

Avanç de la programació cultural amb motiu de la capitalitat cultural valenciana

La regidora també ha avançat la nodrida programació cultural que es podrà gaudir a Altea enguany. ‘’ ‘La consagració de la primavera’ enceta una important programació cultural que continuarà al mes d’octubre amb el Cor de la Generalitat Valenciana; el concert de Capella de Ministers dins de ‘Sonora, circuit de la música valenciana’. Al mes de novembre contarem amb l’Òpera Tirant lo Blanc i el Festival d’Orquestres de Bankia. A més d’exposicions, cine i teatre que ja anunciarem‘’.

Pin It on Pinterest