Select Page

El regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luís León Gascón, ha informat sobre algunes de les subvencions que l’administració autonòmica i la provincial han destinat, en el que va d’any, als programes socials i de prevenció UPCCA, Unitat de Prevenció Comunitària per a la Prevenció de Conductes Addictives; PEIS, Prestacions econòmiques individualitzades i SAD, Servei d’Ajuda a Domicili.

Segons ha explicat l’edil, ‘’són gairebé 110.000 € de la conselleria de Sanitat i de la Diputació per a la UPCCA, el SAD i les PEIS’’.

José Luís León Gascón ha puntualitzat que ‘’18.100 € de Conselleria són per a la UPCCA, destinats a reforçar el personal de la unitat; 31.061 €, procedents de la Diputació, estan destinats a prestacions econòmiques individualitzades que van dirigides a persones físiques o famílies per donar resposta a les seues necessitats socials, per millorar les seues condicions de vida i fer front a despeses com habitatge i manutenció de les unitats familiars i 60.700 € per al Servei d’Ajuda a Domicili, SAD’’.

El responsable municipal de Benestar Social i Sanitat ha aclarit que ‘’les PEIS ja havien rebut una ajuda de 29.000 € anterior a aquesta última i corresponent a l’anualitat 2019. Una anualitat amb un pressupost de 130.000 €’’.

Pel que fa al Servei d’Ajuda a Domicili, el regidor ha explicat que ‘’amb aquestes ajudes es pretén augmentar l’autonomia personal i evitar l’internament de les persones, afavorint la seua permanència en l’entorn familiar. A aquest recurs l’Ajuntament destina un pressupost de 180.000 € dels que rep un muntant en subvencions d’uns 80.000 € i els 100.000 restants els assumeix el consistori’’.

José Luís León Gascón ha conclòs agraint al personal dels departaments de Benestar Social i Sanitat el seu treball ja que aquest permet l’obtenció de subvencions, tan necessàries per tirar endavant els recursos municipals.

Pin It on Pinterest