Select Page

El passat dimecres 17 de juliol la regidora de foment d’Ocupació i Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós, es reunia a València amb el Secretari Autonòmic de Foment d’Ocupació i Director General del LABORA, antic Servef,  Enric Nomdedéu. A la reunió van participar també els regidors de Contractació i Infraestructures, Rafael Ramon Mompó i Diego Zaragozí, respectivament.

La reunió s’emarca dins d’una primera presa de contacte amb la nova administració per treballar en una sèrie de mesures que siguen beneficioses per a la població. Entre els diferents temes que es van tractar es troba la ubicació a Altea d’una oficina LABORA i Tallers d’Ofici; a més de les diferents subvencions sol·licitades per l’Ajuntament en pro de l’ocupació; així ho ha donat a conèixer l’edil alteana.

Segons ha explicat la regidora, “entre d’altres temes, es va parlar sobre la subvenció que ha demanat l’Ajuntament d’Altea per a la contractació de joves d’entre 16 i 30 d’anys així com també per a la subvenció de contractació de persones majors de 30; i sobre la possibilitat de la creació d’una oficina LABORA per a Altea i sobre els Tallers d’Ofici per poder implantar-los a la nostra localitat”.

Tal com senyalava l’edil d’ocupació, ‘’tot i que portem una seguida de baixada de l’atur, no ens podem relaxar i hem de seguir treballant perquè aquestes xifres siguen les més baixes possible, i sobretot, treballar per reduir les xifres en la població femenina, que continua sent la més perjudicada”.

Pin It on Pinterest