Select Page

José Luis León Gascón, regidor de Sanitat i Benestar Social, recorda que la higiene del poble alteà comença pel respecte a les ordenances municipals ja que aquestes faciliten la convivència ciutadana. ‘’És important complir amb unes normes bàsiques, com ara respectar els horaris de dipòsit del fem i el tancament correcte de les borses’’; ha matisat l’edil.

L’horari de dipòsit del fem en els contenidors és de 18:00 a 00:00 hores durant l’hivern i de 20:00 a 00:00 hores a l’estiu.

‘’Si no es practiquen aquestes normes bàsiques, ens trobarem amb carrers més bruts, punts negres i contenidors plens a deshora; amb el consegüent olor i molèsties innecessàries’’; ha declarat José Luis León Gascón.

Per la seua banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Comerç, Miguel De la Hoz, recorda que ‘’tirar fora de l’horari d’estiu el fem incorre en una sanció de fins a 500 € i dipositar estris sense permís està prohibit, a més que la sanció pot arribar a ser de fins a 30.000 €’’.

Tots dos edils conviden a la utilització del Punt Net, al qual directament es poden portar els estris o telefonar al 96 688 19 03, servei gratuït de recollida d’estris gestionat per l’Empresa Pública.

Pin It on Pinterest