Select Page

Des de la regidoria de Medi Ambient s’ha dut a terme la neteja de la desembocadura del barranc Els Arcs. Com ha explicat l’edil d’àrea, Jose Orozco, “aquestes tasques permeten l’augment de la capacitat hidràulica de la llera mitjançant la disminució de la vegetació d’alta densitat i altres elements obstructius, així com la reducció de mosquits i  insectes a la zona”.

Segons ha assenyalat Orozco, s’ha procedit a la sol·licitud de permisos a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que manté la potestat sobre l’administració del domini públic hidràulic, per a l’actuació en altres barrancs del municipi.

L’objectiu és mantenir net el terreny i evitar futures obstruccions que provoquen desbordaments, inundacions en època de pluges, així com el control i el manteniment de la vegetació.

Pin It on Pinterest