Select Page

L’Ajuntament d’Altea insta els joves aturats a inscriure’s en el LABORA per a poder ser beneficiaris.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA, antic SERVEF) convoca dues subvencions per a incentivar la contractació de persones joves (EMPUJU) i persones joves qualificades (EMCUJU) per part d’Entitats Locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Ajudes a les que l’Ajuntament d’Altea ja va tenir accés anys passats i  aspira a repetir. Són 3.000 els joves que podran beneficiar-se d’aquestos treballs gràcies a les dues ajudes.

Els joves, d’entre 16 i 30 anys, podran beneficiar-se d’aquestes ajudes impulsades pel programa Avalem Joves Plus, cofinançat pel Fons Social Europeu. L’Ajuntament d’Altea, qui ja va sol·licitar l’ajuda l’any passat amb un total de 18 joves, pretén repetir l’experiència i demanar aquests incentius econòmics que ofereix LABORA.

La  regidora de Foment de l’Ocupació, Maria Antonia Laviós, insta tots els joves aturats de la localitat a inscriure’s en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació i en els fitxers del Sistema Nacional de Garantia Juvenil ja que per poder ser beneficiaris, els joves han d’estar inscrits en LABORA com a demandants d’ocupació i en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i recorda que ‘’només es tenen en compte com a beneficiaris finals de les ajudes els que estiguen inscrits en els esmentats fitxers’’.

Aquesta oportunitat laboral servirà no només per millorar el seu currículum, sinó també per millorar les seues competències i habilitats professionals. Els contractes de treball han de ser de 12 mesos.

En cas de dubte sobre el procediment, l’Ajuntament d’Altea recorda que es poden posar en contacte amb la regidoria de Foment de l’Ocupació.

Pin It on Pinterest