Select Page

Diumenge passat tenia lloc el II Concurs de Pintura Ràpida que organitza la regidoria de Cultura en el marc del Festival d’Intervencions Artístiques Bellaguarda ‘Inter-B’, desenvolupat al barri més antic d’Altea, Bellarguarda, del 7 al 21 de juliol. El concurs va comptar amb la participació de 30 inscrits en la categoria d’Adults; 6 a la d’Infantil i 1 a la de Juvenil; resultant guanyadors Aurelio Vicente García Rochera, Sofia López Tormo i Alba Zaragoza Setién, respectivament.

El 2n i 3r premi d’Adults van recaure en Blai Tomàs Ibáñez i David Escarabajal Aguado.

Com ha assenyalat l’edil de Cultura, Aurora Serrat, “aquest any hi ha hagut gairebé el doble de participants, respecte a la primera edició”; alhora que ha destacat “l’alta qualitat dels treballs presentats”.

La responsable municipal de Cultura ha declarat que “veure el barri de Bellaguarda des de les 10:00 fins a les 19:00h ple de gent pintant és una estampa molt bonica, que ha de perdurar”.

Aurora Serrat ha agraït la col·laboració del barri de Bellaguarda i la gent que l’habita.

Pin It on Pinterest