Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, va presidir ahir la reunió del Consell Escolar Municipal que va comptar amb la presència dels equips directius dels centres educatius públics d’Altea d’Educació Infantil, Primària i Secundària, AMPES a més d’una representació de cada grup polític que conformen la corporació del Consistori alteà.

Com establia l’ordre del dia, el consell va aprovar els tres dies no lectius per al curs 2019/2020 que seran el 10 i 11 de febrer i el 20 de març de 2020. Estos dies es sumaran als no lectius per ser festius locals (al mes de setembre per les festes patronals), a més dels dies ja coneguts com a festivitat nacional i autonòmica.

També es va debatre sobre la creació d’una mesa de treball de seguiment de l’alumnat amb NEE (Necessitats Educatives Especials).

Pin It on Pinterest