Select Page

La 46 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea ja coneix quin serà l’ordre de participació de les bandes participants i els membres del jurat. Així es feia públic el passat dissabte, 6 de juliol, en l’acte on es van sortejar els torns d’actuació de cada banda, d’acord amb la base 6ena de la convocatòria del certamen.

Va presidir l’acte la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, Aurora Serrat, i el president en funcions del comitè organitzador, Juan Tomás Laviós. Als que van acompanyar en la taula presidencial José Ángel Espinós, president provincial de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV); Francisco José Martínez Gallego, autor de l’obra obligada; i Juan Carlos Alfonso, responsable de certàmens de la FSMCV.

L’ordre de participació serà el següent: la primera banda en actuar serà la Sociedade Musical de Pevidém (Portugal), en segon lloc l’Orquestra de Sopros da Academia de Artes de Chaves (Portugal) i en tercer lloc la Unió Musical de Llíria (València).

A més de l’ordre d’actuació, durant l’acte també es va resoldre la composició del jurat que estarà composat per tres membres, dos dels quals han estat elegits per sorteig per un llistat de candidats i candidates confeccionat per la comissió organitzadora. El tercer membre del jurat, de nacionalitat estrangera, ha sigut nombrat per esta mateixa comissió, conforme amb la base 11ena de la convocatòria. Així, ha sigut designada pel comité Margarita Lorenzo de Reizábal, que serà la presidenta del jurat. Els altres dos membres elegits per sorteig i que exerciran com vocals del jurant han sigut Lidón Valer i Jelle Tassyns.

El 46 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea tindrà lloc el 30 de novembre de 2019 a les 16:30 hores a Palau Altea.

Pin It on Pinterest