Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora de Projectes Europeus, Maria Laviós; i la responsable d’EuroAltea, Paloma Verdú; es van reunir ahir amb els sis joves alteans que, del 17 al 25 de juliol, posaran rumb a la ciutat de Molfetta, a Itàlia, per participar en el projecte ‘’Just Do It’’.

Aquest intercanvi juvenil està emmarcat en el programa Erasmus+, de la Unió Europea, i liderat per la “Associazione InCo – Interculturalità & Comunicazione”.

Els joves d’Altea: Julie, Shoa, Martín, Gemma, Víctor i Jorge conviuran durant una setmana amb altres joves d’Itàlia, Turquia, Irlanda, Lituània i Bulgària, al costat dels quals aprendran i compartiran experiències sobre esports nacionals i patrimoni cultural de cada un dels països participants.

L’edil de l’àrea ha explicat que ‘’aquesta experiència els donarà l’oportunitat de millorar els seus coneixements en anglès, ja que serà l’idioma principal de les activitats. A més, coneixeran esports que es practicaven i que ara estan en desús. Serà una magnífica manera de recuperar aquestes pràctiques esportives, donar-les a conèixer i que perduren’’.

Finalment, l’alcalde ha desitjat als joves que gaudisquen d’aquest intercanvi cultural en què compartiran coneixements amb persones d’altres països.

Pin It on Pinterest