Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora de Projectes Europeus, Maria Laviós; i la responsable d’EuroAltea, Paloma Verdú; han rebut aquest matí als sis joves components del grup “Mai Més Teatre”, de l’IES Bellaguarda, que el passat 21 de juny es van desplaçar fins a la ciutat de Velenje, a Eslovènia, per a participar en el projecte Erasmus+ “We Need to Talk”.

Maria Laviós ha destacat que “els joves han tornat molt contents després de la seua estada a Eslovènia i han coincidit que aquesta experiència els ha brindat l’oportunitat de mostrar el seu treball i projecte teatral, a més de conèixer gent i compartir cultures”.

El projecte europeu se centrava en les disciplines de l’art, el teatre i la música. Durant la trobada, els joves han explicat que en la seua estada, van estar en contacte amb persones de diferents països, amb les quals van realitzar representacions teatrals per a donar visibilitat a “temes que passen desapercebuts en la societat, com són l’assetjament, l’abús, la intimidació, els estereotips i la immigració”. A més d’organitzar tallers de la mà de professionals en el camp.

Els alumnes de “Mai Més Teatre”; Moisés Blanco, Sara Gómez, Cristina Redondo, Alex González, Quico Muñoz i Judith Arrugue; han agraït a l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, per brindar-los l’oportunitat de viure aquesta experiència tan enriquidora i han animat a altres joves a aprofitar les oportunitats que ofereix aquesta oficina municipal i eixir de la seua zona de confort.

Pin It on Pinterest