Select Page

Marta Lloret, edil de Joventut, ha anunciat la “Festa Jove” organitzada des de la regidoria de l’àrea, que tindrà lloc aquest divendres, 12 de juliol, al carrer Sant Pere, concretament enfront de l’Oficina de Turisme, a les 22:00 hores.

La regidora ha afirmat: “esta festa s’engega amb motiu d’oferir una alternativa d’oci als joves perquè no hagen d’eixir d’Altea per a passar-ho bé, a més a més està pensada perquè participen tant adolescents com joves de totes les edats”.

Marta Lloret afirmava que l’alternativa d’oci per a joves i adolescents segueix sent una assignatura pendent al nostre municipi. “Motiu pel qual s’engega aquest esdeveniment, amb el que pretenem donar el primer pas de molts, que aniran encaminats a acostar la Regidoria de Joventut a aquesta franja de la població”.

Una “Festa Jove” en la qual participarà el conegut Diego CG a més d’altres grups que s’encarregaran de posar la nota de música i color a aquest esdeveniment. La regidora ha animat a tothom a participar i gaudir d’esta festa, ja que segons destacava, “el poder gaudir de bona música i de molt bon ambient de forma totalment gratuïta , a més al costat del mar, és un boníssim pla per a una nit d’estiu”.

Pin It on Pinterest