Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, busca a tres persones majors de 18 anys i sense límit d’edat, que siguen treballadors juvenils (activistes, educadors, professors, actius a nivell local i/o involucrats en projectes juvenils internacionals), que estiguen interessades a participar en un curs de formació del 9 al 19 d’agost en Plovdiv, Bulgària.

El curs de formació té com a objectiu ajudar els joves a accedir al mercat laboral, amb el desenvolupament de les “Soft Skills” o habilitats blanes per a joves NEETs (Not Employed, Education or Training), és a dir, joves que actualment no estudien ni treballen. El curs permetrà multiplicar les habilitats bàsiques de cada individu per al seu desenvolupament personal i professional.

A més, els objectius del projecte consisteixen en millorar la qualitat de programes d’educació no formal i activitats per a la joventut amb menys recursos per a 10 socis a través de la motivació de 2 dels seus representatius durant la durada d’un projecte de deu mesos; desenvolupar el potencial creatiu i innovador dels joves a través de l’aprenentatge no formal utilitzant mètodes pertinents a l’ocupació per a 150 joves (beneficiaris indirectes d’activitats de seguiment) durant 4 mesos; i promocionar la interconnexió entre investigadors i activistes de l’educació no formal de 10 països.

La mobilitat serà organitzada per BYA en Plovdiv, Bulgària, del 9 al 19 d’agost de 2019 en l’alberg Old Plovdiv, en el cor del centre històric de la ciutat. El termini d’inscripció és fins al dia 12 de juliol.

Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte amb EuroAltea a través de la seua pàgina web www.euroaltea.eu, al correu europa@altea.es o telefonant al 965 84 13 00 (extensió 1233).

Pin It on Pinterest