Select Page

Dissabte passat 6 de juliol es va celebrar a Benidorm el XX Trofeu de Natació Memorial Juan Fuster Zaragoza, en el qual va participar el Club de Natació Adrenalin Sport Club Altea, amb set nadadors. Els participants alteans es van fer amb la medalla d’or i plata, a més de millorar les seues pròpies marques.

En aquest sentit, en la categoria Prebenjamin, Pedro Cervera Canto va obtindre la 6a posició en els 50 metres lliures, amb un temps de 40.29, seguit de Màximament Perales Bee, qui va aconseguir la 8a posició, i una marca de 40.67.

Els nadadors benjamins, Javier Álvarez i Leonid Stepanov van aconseguir en els 50 metres lliures, la medalla d’or i plata, respectivament. Álvarez es va fer amb un temps de 30.37 i Stepanov va obtindre una marca de 30.57. Raúl Alexandru Iurian va aconseguir la 5a posició amb un temps de 31.89.

En la categoria Alevins, en els 50 metres lliures, Alexey Stepanov va aconseguir la 8a posició, amb un temps de 30.95, al costat de Nayara García Fuentes que es va fer amb la 9a posició, amb un temps de 35.00. En el relleu, el club es va quedar amb la 7a posició, amb un temps de 2:13.04, quedant Maxime Perales Bee en primera posició (40.89), seguit de Raúl Alexandru Iurian (31.91), Javier Álvarez Fernández en tercera posició (30.56) i Alexey Stepanov (29.68).

Pin It on Pinterest