Select Page

La regidoria de Turisme ha fet públiques les xifres d’ocupació del mes de juny als hotels d’Altea, atenent a les dades publicades per la patronal del sector Hosbec.

Els hotels d’Altea han començat la temporada estival amb xifres superiors al 80% d’ocupació. Concretament, han acabat el mes de juny amb una ocupació mitjana del 81,5%, una xifra lleugerament superior (0,4%) a la registrada al mateix període de 2018.

Pel que fa al registre de visitants a l’Oficina de Turisme d’Altea, les demandes de turistes d’origen nacional han augmentat al mes de juny, respecte a l’any anterior. Així, han sigut un 35,8% de visitants nacionals (29,80% al 2018) els que s’han apropat a la Tourist Info del carrer Sant Pere. Per comunitats, predominen els provinents de la Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc. El percentatge de visitants estrangers ha sigut uns punts més baix que el de l’any anterior. Un 64,2% enguany i 70,20% al 2018. Destaquen els visitants del Regne Unit, França i Bèlgica.

La regidora de l’àrea, Xelo Gonzàlez, ha valorat de forma ‘’molt positiva’’ estes xifres que ‘’compleixen les expectatives que preveiem al començament de la temporada. Hem obtingut unes dades òptimes d’ocupació i estem satisfets perquè Altea segueix sent destí preferent al mapa turístic de la Comunitat Valenciana. Entre les visites del mes de juny voldria destacar la de més de 600 participants a un congrés mèdic a Alacant que van passar un dels seus dies lliures a la nostra localitat amb el que això suposa per al sector serveis’’.

González ha explicat que la temporada començava amb la instal·lació, el passat 29 de juny, del nou punt d’informació turística a la plaça de l’Església, al cor del poble antic: ‘’per reforçar els serveis turístics a un dels indrets més visitats de la nostra localitat’’. Este punt informatiu estarà habilitat fins el 15 de setembre en horari de 19 a 24 hores.

“Altea compta amb un visitant fidel, tant nacional com estranger, que valora la qualitat que ofereix el nostre destí, a nivell hostaler, de serveis i activitats. Són molt demandades les visites guiades que organitza la regidoria, n’hem realitzat 3 al mes de juny, les rutes BIC, i Camins d’Altea. A més d’això, la capitalitat cultural ha sigut també un important revulsiu per consolidar Altea com un destí cultural’’, concloïa Gonzàlez.

Pin It on Pinterest