Select Page

La regidoria de Turisme, encapçalada per Xelo Gonzàlez, ha col·laborat amb l’Escola d’Estiu d’Ensenyaments Artístics de la Societat Filharmònica Alteanense posant a disposició dels alumnes un autobús per al desplaçament en una de les seues excursions de fi de curs. Concretament, el passat divendres els xiquets i xiquetes assistents a esta escola d’estiu feien una excursió al Club de Tenis. A través de la regidoria de Turisme, van realitzar el trajecte amb un bus turístic de l’empresa Llorente Bus (Avanzagrupo). Tots els xiquets i xiquetes, acompanyats de les seues professores, van poder gaudir ‘’d’un viatge molt emocionant’’ amb el vehicle panoràmic des de l’Escola de Música fins al Club de Tenis. Per part de la regidoria de Turisme, la seua edil, ha volgut agrair a la Policia Local el seu suport en esta activitat.

Pin It on Pinterest