Select Page

El regidor de Comerç, Miguel De la Hoz, ha fet lliurament dels premis als restaurants millor valorats de la tercera edició de la jornada gastronòmica “La Cuina dels Barques”, celebrada del 21 al 30 de juny, i que ha comptat amb el patrocini de Bodegas Torres i Chocolates Pérez.

Al llarg de la setmana s’han servit més de 800 menús en els 11 restaurants participants. Després de la comptabilització dels vots, el restaurant que ha obtingut la millor valoració pels comensals ha sigut “Bon Vent” del Club Nàutic d’Altea, qui s’ha portat com a premi, un viatge a la seu de Bodegas Torres. El segon restaurant millor valorat ha sigut “El Cantó del Palasiet”, seguit en tercer lloc pel restaurant “Il Timone”. Aquests restaurants han sigut premiats amb un any de publicitat en la revista Guia-T magazine.

A més, les persones que es van acostar als diferents restaurants per a degustar els menús, van participar en un sorteig celebrat ahir a Ràdio Altea, en el qual es van rifar dos vals de 100€, per a canviar en qualsevol comerç d’Altea i Altea la Vella; a més d’11 lots de productes de Chocolates Pérez i 5 lots de vi de Bodegas Torres.

L’edil de l’àrea ha valorat positivament la iniciativa i ha destacat que, “els restaurants participants i totes les persones que han degustat la qualitat dels menús oferits, s’han mostrat molt contents, fent d’aquestes jornades un èxit”. Finalment ha agraït als patrocinadors Bodegas Torres i Chocolates Pérez la seua implicació i generositat en aquestes jornades.

Pin It on Pinterest