Select Page

Els ciclistes alteans Òscar Garcia, Cristina Succi, Jaume Guardeño i Pascalle Grauenkamp han estat seleccionats per la Federació Valenciana de Ciclisme per a representar la Comunitat en els pròxims Campionats d’Espanya Escolars en categoria Cadet. La cita tindrà lloc del 5 al 7 de juliol al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

Els ciclistes alteans correran en la modalitat de contrarellotge i en línia al costat de participants de tota Espanya.

Dels 10 seleccionats a la Comunitat Valenciana, 4 són alteans; la qual cosa suposa una important representació del nostre municipi en aquests campionats, en part, derivada de la creixent afició i pràctica del ciclisme a Altea i sobretot, dels èxits obtinguts per aquestos quatre cadets en proves puntuables del ciclisme regional.

Com a responsable municipal d’Esports, Pere Barber, felicita els seleccionats alteans i els desitja sort per aquest Campionat Escolar Nacional.

 

Pin It on Pinterest