Select Page

L’esdeveniment esportiu tindrà lloc fins al 6 de juliol a la comarca.

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Pere Barber, s’ha donat a conèixer la participació de quatre equips alteans en la 26a edició de la Costa Blanca Cup. Aquest esdeveniment reuneix 300 equips, la qual cosa suposa 4500 jugadors vinguts de més de 20 països.

El reconegut torneig de futbol base va dirigit a clubs, escoles esportives i col·legis. En aquest sentit, segons ha detallat l’edil de l’àrea, “enguany participen en el torneig quatre equips alteans, dels quals tres provenen de les Escoles Municipals de Futbol, de les categories prebenjamí, benjamí i aleví, i un de la Unió Esportiva d’Altea de la categoria juvenil”.

En les instal·lacions alteanes es disputaran un total de 112 partits al llarg de tota la setmana, dels quals 62 són partits de futbol sala, 32 tindran lloc al Palau dels Esports i 30 al Pavelló Garganes. D’altra banda, 50 partits són de futbol 11, dels quals 30 es disputaran en el camp de gespa natural i 20 en l’artificial.

Pere Barber ha convidat a alteans, visitants, residents a la comarca i amants de l’esport a gaudir del torneig, destacant que “hem de donar suport a aquestes iniciatives esportives, en les quals s’inculquen valors de convivència i esportivitat entre els joves participants”.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de www.costablancacup.com, a més de l’aplicació mòbil pròpia, gratuïta i disponible en Android i iOS que recull tota la informació del torneig, com són el calendari de partits, classificacions, notícies i activitats.

Pin It on Pinterest