Select Page

Des de la regidoria de Projectes Europeus, encapçalada per Maria Laviós, i la coordinadora d’EuroAltea, Paloma Verdú; han donat a conèixer un voluntariat a Romania en el qual participen tres joves alteans.

El projecte va donar inici el 15 de juny i es prolongarà fins al 12 d’agost. Guillermo Lloret van Duren, Sergio Manzaneda Madaleno i Tamara Kumaritova, estan actualment a Romania participant en un voluntariat emmarcat en el programa “Cuerpo Europeo de Solidaridad”, una nova iniciativa de la Unió Europea que té com a objectiu crear oportunitats perquè els joves treballen com a voluntaris o col·laboren en projectes que beneficien a comunitats i ciutadans de tota Europa.

El projecte en el qual participen té com a objectiu l’organització del festival “Experiential Learning Fòrum”, sobre l’aprenentatge experiencial. Aquest festival pretén promoure els beneficis del voluntariat com a eina per al desenvolupament social i la millora en termes de cohesió i solidaritat en les nostres societats actuals. Aquest esdeveniment s’organitza amb l’ajuda de voluntaris de diferents països, la qual cosa permet crear una plataforma on tots puguen compartir les seues perspectives sobre educació, joventut, creixement, patrimoni cultural, ocupabilitat i sostenibilitat ambiental, entre altres temes.

Pin It on Pinterest