Select Page

Els municipis d’Altea, l’Alfàs del Pi i Benidorm seus del torneig

El passat 28 i 29 de juny, es va celebrar a Altea la 11a edició del Torneig de Futbol Base de la Marina Baixa Cup, destinat a clubs, escoles esportives i col·legis, per a jugadors de la categoria prebenjamín a juvenil. En aquest sentit, l’equip prebenjamín entrenat per Jesús David i “Miramar”, es proclamava campió de la Marina Baixa Cup.

L’equip estava format per jugadors de 1r i 2n any, a causa de les actuals baixes de la temporada estival, per la qual cosa es van agrupar, aconseguint 7 punts i guanyant 2 partits, cedint un empat contra el qual després seria subcampió. L’equip va passar directament a semifinals, la qual van superar sense dificultat, aconseguint plantar-se en la final contra el ADC Sant Pere, guanyant 2-1. El jugador Andreu Martínez Marín va rebre el guant al millor porter de la categoria i del torneig.

Pin It on Pinterest