Select Page

El cicle de cinema en valencià torna a la plaça de la Cantereria amb sis pel·lícules per a tota la família.

El dimarts, 16 de juliol, arrencarà la quarta edició de Bellaguarda de Cine, el cicle de cinema en valencià que organitza la regidoria d’Educació i Normalització Lingüística. La plaça de la Cantereria, al cor del barri de Bellaguarda, el més antic d’Altea, acull esta nova edició de cinema a l’aire lliure que reuneix a menuts i grans al voltant de refrescants propostes cinematogràfiques.

Vicenta Pérez, regidora de l’àrea, ha presentat el cartell de pel·lícules que composen este cicle i ha assenyalat que les sessions començaran a les 21:30 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.

El dimarts, 16 de juliol, es podrà gaudir “d’Hotel Transilvània 3”. El dimarts 23 de juliol, arriba a la Cantereria el film d’anime japonés “El teu nom”, dirigit per Makoto Shinkai. El dia 30 de juliol es representarà “Bebé jefazo”.

La programació del mes d’agost reuneix els films: “Emoji, la pel·lícula”, el dia 6 d’agost; “El fill de Bigfoot”, el dia 13 d’agost. El cicle de cinema finalitzarà el dia 20 d’agost amb la representació de “La casa del rellotge en la paret”, una coproducció Estats Units-Índia-Canadà, amb destacats noms al seu repartiment com ara: Owen Vaccaro, Jack Black, Cate Blanchett i Kyle MacLachlan, entre d’altres.

Vicenta Pérez ha convidat la ciutadania a gaudir d’esta iniciativa que ofereix una variada programació cinematogràfica, destinada a un públic familiar, en un entorn emblemàtic com és la plaça de la Cantereria.

Programació Bellaguarda de Cine

Pin It on Pinterest