Select Page

Ràdio Altea celebra els seus 25 anys en antena amb una programació especial, que tindrà lloc el proper divendres 5 de juliol a les instal·lacions de la ràdio. Així ho han anunciat el regidor de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber, i el coordinador de l’emissora local, Paco Lloret.

L’edil de l’àrea explicava que ‘’el divendres 5 de juliol commemorarem l’aniversari de Ràdio Altea amb una programació molt especial. No hem d’oblidar que l’emissora s’ha fet ressò durant tots aquestos anys de l’actualitat social, política, cultural i esportiva d’Altea, sent molt important a l’hora d’informar a tota la ciutadania’’.

Per al coordinador de Ràdio Altea, “es tracta d’un any molt especial per a tots els professionals que formen part de la plantilla de l’emissora. La jornada arrencarà a les 8:00 hores del matí amb el programa degà de l’emissora, ‘El Despertador’, amb Paco Cabrera, seguint amb els continguts habituals de la programació. Per la vesprada continuarà l’emissió de programes que han marcat una època a Ràdio Altea, com ‘Cafè Moncau’que va estar en la nostra graella durant 8 temporades o ‘El Temporal’, d’Àngel Aparicio, sobre la història del rock and roll, que va arrencar el 1995 i segueix sent, a dia de hui, un dels nostres programes més estimats”.

Durant tota la jornada, els oients podran recordar, ‘’amb arxius sonors molt curiosos i interessants, moments que l’emissora ens ha brindat en aquestos 25 anys i que formen part de la història d’Altea’’, concloïa Paco Lloret.

Història de Ràdio Altea

Al llarg d’aquestos 25 anys, centenars de programes i professionals han passat pels micròfons de l’emissora municipal. I és que Ràdio Altea es va estrenar a finals dels anys 50 com ‘Ràdio Altea Emissora Parroquial’, retransmetent des del saló parroquial de la Parròquia del Consol a Altea. A la dècada dels anys 80 va passar a ser ‘Ràdio Teràpia’, sintonitzant des de l’Institut Mixt de Batxillerat d’Altea, actual I.E.S Bellaguarda. Encara que no va ser fins l’any 1994 quan, baix el nom de ‘Ràdio Altea Mediterrània’, va agafar el relleu de totes elles i va començar les seues emissions a l’edifici municipal de la Casa de l’Aigua. Amb el nom de Ràdio Altea, va arribar el 2012 al Centre Juvenil on a dia de hui es troben les instal·lacions.

Pin It on Pinterest